Ďábelská topinka s liškami |
Topinky s ďábelskými vejci nebo s houbami (lišky)
Suroviny:30 g strouhaného sýra 6 vajec 2 lžičky oleje 1 stroužek česneku 1 malá cibule 2 lžíce jemně sekané pažitky trochu sladké papriky trochu rajčatového kečupu sůl a špetka pepře
Postup na přípravu topinek s ďábelskými vejci
Na lžičce oleje osmahneme na pánvi utřený česnek, nakrájenou cibuli a pažitku. Přidáme sůl, koření a kořeněný kečup. Umícháme a podusíme z toho pikantní směs. Na druhé polovině oleje umícháme rozšlehaná vejce, a když zhoustnou, polijeme je na povrchu připravenou kořeněnou směsí a necháme ještě chvilku dusit.
Hotové mažeme na opečené topinky z chleba a navrch sypeme ještě strouhaným sýrem. Podáváme teplé.
Dobrou chuť.
#Topinky, Domácí kuchyně, Domácí jídlo, Houbové recepty,