MYSLIVOST: Zvěřina a kuchyně myslivce recepty příprava postupy naložení zvěřiny. Zkuste si uvařit, není to těžké!

Gulášek chcete ochutnat? Zkuste uvařit!
MYSLIVOST: Zvěřina a kuchyně myslivce recepty příprava postupy naložení zvěřiny:



"Zvěřinu vaříme jen tehdy, chceme-li mít dobrou a hlavně silnou polévku, nebo chceme-li připravit sekanou, mletou zvěřinu nebo paštiky, ale i saláty. V každém případě je nejlepší zvěřinu dusit. Pokud chceme mít dobrou a silnou polévku, platí zásada: zvěřinu vkládáme výhradně do studené vody a vaříme zvolna, aby cenné látky zůstaly ve vývaru. Často hospodyně nevědí, že vynikající je také vývar z kostí zvěře, a to nejen srstnaté, ale i pernaté.

  Vývar z kostí se používá hlavně k podlévání během pečení a rožnění."

 >>>> Pokračování článku je tady!