Nakládaný hermelín suroviny postup naložení. Česnek nakrájet na placičky a dát na půlky sejra, možno je do sejra zamáčknout, položit na ně bazalku, přiklopit.

Obalit v mleté paprice
Suroviny receptu

Rozpůlit, obložit česnekem bazalkou
 Recept: hermelíny
 - nejlepší je Pepa

čerstvá bazalka, sušená bazalka (pytlík jako koření), česnek - nejlíp českej), sladká paprika (používám Kotany lahůdková), olej, můžou být 3- 4 chili papričky. Sejry překrojíte na placky, dáte vnitřkem nahoru.

Česnek nakrájet na placičky a dát na půlky sejra, možno je do sejra zamáčknout, položit na ně bazalku, přiklopit.

 Na misku vysypte mletou papriku, sejry v ní obalte. Naskládejte do nádoby a vyberte takovou, aby se těch sejrů vešlo co nejvíc.

Naložené hermelíny ve sklenici
Sejry prokládejte zbylou bazalkou, prosypte kořenim bazalka, můžete proložit dalším zbylým česnekem atd. Nakonec nalijte olej a zatlačte co nejvíc dolů, přiklopte a aspoň dva dny nechte v ledničce.

Nezapomeňte na basu píva na sedmém...schodu!!

Dobrou chuť!