Jelení medailonky s brusinkovou omáčkou

Jelení medailonky s brusinkovou omáčkou
Suroviny:

450g jelení kýty, 150g slaniny,
1 svazek kořenové zeleniny,
 200 ml rajčatového protlaku,
 3 lžičky cukru, 2 lžička divokého koření, 
3 ks bobkového listu, 
1 lžička černého koření, sůl,
 2 cibule, víno, česnek, 
sklenice sterilovaných brusinek

Postup:

Cibuli zpěníme na oleji. Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a necháme mírně změknout. Pak přidáme cukr, rajský protlak, divoké koření, česnek, sklenici sterilovaných brusinek. Zalijeme vývarem nebo vínem a dusíme.
Maso nakrájíme na plátky a prudce upečeme na pánvi, pak podusíme zvlášť a vložíme do omáčky a prohřejeme. 

Dobrou chuť!