Pražský flamendr je hovězí maso kečup cibule paprika a další koření

Bramboráčky a pivo tu chuť jistí pane flamendr!
Pražský pan flamendr

400 g zadního hovězího masa
 • 3 lžíce sádla
 • 1 lžíce kečupu
 • 200 g cibule
 • 200 g paprik
 • česnek
 • pivo
 • sůl
 • mletá paprika
 • drcený kmín

Dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle dozlatova, přidáme nadrobno nakrájené maso, osolíme a krátce osmahneme.
 Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku, drcený česnek, kmín a kečup, osmahneme, podle potřeby podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme nadrobno nakrájený zbytek cibule a nakrájené papriky a zvolna dodusíme.