PAŠTIKA podle přátel na sociální síti...recept a výroba. Jednoduše a kvalitně připravená.

1.Větší část masa upečte na másle. Zbylé maso umelte spolu se slaninou, játry a upečeným masem. Přimíchejte v mléce namočenou housku a znovu umelte na jemno.
Výtečná domácí paštika - podle Popelka

2.Do hmoty vmíchejte syrové žloutky, posekané pistácie, na velmi jemné nudličky pokrájený lanýž, přidejte víno, pepř, špetku paštikového koření, osolte a důkladně promíchejte.

3.Paštikovou formu vyložte plátky slaniny, rozetřete masovou hmotu, pokryjte ji opět plátky slaniny, uzavřete a vařte v páře 2 hodiny.

4.Vychladlou paštiku vyklopte, přelijte aspikem a ozdobte zelenou petrželkou.


Dančí paštika, Domácí kuchyně, Paštika, Zvěřina, Zvěřinová Paštika, Zvěřina a kuchyně myslivce, Zvěřinové recepty