Paštika z kuřecích jater s medovinou, brusinkami a mandlovými kostičkami

Hotovo a uzavřeno do skleniček

Paštika z kuřecích jater s medovinou, brusinkami
Hotová paštika 
mandlovými
kostičkami

1 kg kuřecích jater,
200 ml smetany ke šlehání,
1 větší cibule,
 4 lžíce oleje,
100 g majonézy, 
100 g másla,
hrst brusinek,
150 ml medoviny, 1 lžička tymiánu,
sůl a pepř dle chuti, mandlové kostičky.

Na oleji osmahnout cibuli nakrájenou na kostičky, přidat nakrájená játra, chvíli opražit, zalít medovinou.
Když se alkohol téměř odpaří, přilít šlehačku, vložit brusinky, koření a povařit. Pak přendat do mixéru, přidat majonézu a máslo a rozmixovat.
Nakonec lehce vmíchat mandličky a nandat do uzavíratelných nádob.

Určeno k rychlé spotřebě, uchovávat v lednici.