Srnčí hřbet se šípkovou omáčkou |
Srnčí hřbet s hruškami
Ingredience:
600 g srnčího hřbetu, 60 g másla, 1 dl červeného vína, sladká paprika, worcester, tymián,200 g brusinkové zavařeniny, 4 hrušky.
Příprava:
Srnčí maso z hřbetu zbavíme kostí a blan, posypeme sladkou paprikou a pokapeme worcesterem. Potom je potřeme máslem, vložíme do trouby a necháme necelou hodinu péci. Přitom je podléváme horkou vodou a .ke konci červeným vínem.
Srnčí maso z hřbetu zbavíme kostí a blan, posypeme sladkou paprikou a pokapeme worcesterem. Potom je potřeme máslem, vložíme do trouby a necháme necelou hodinu péci. Přitom je podléváme horkou vodou a .ke konci červeným vínem.
Maso vybereme na mísu, šťávu smícháme s brusinkami a dáme do omáčníku. To jsme ale už podusili hrušky, které rozřízneme, ozdobíme brusinkami a jimi srnčí obložíme.
Doporučená příloha: podle chuti na obrázku, jídlo je kvalita ne bůček.....a chutná skvěle, i kdyby hrušky nebyly doma
#Srnčí hřbet, Myslivecká kuchařka, Co budeme vařit dnes?, Zvěřina, Domácí kuchyně, Šípková omáčka ke zvěřině, Hruška, Brusinková omáčka,