Vepřová a bramborová kaše |
1. důkladně osolíme a opepříme.
2. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran osmahneme dohněda.
3. Mezitím si nakrájíme na menší kousky petržel a cibuli.
4. Důkladně osmahnuté maso vyndáme z hrnce na talíř.
5. Do výpeků v hrnci přidáme máslo, nakrájenou petržel a cibuli.
6. Za občasného míchání smažíme na střední teplotě, dokud nám zelenina nezačne lehce hnědnout.
7. K osmahnuté zelenině přilijeme vývar.
8. Vložíme zpátky maso i se vším, co z masa vyteče na talíř.
9. Přidáme hořčici.
10. Přidáme med a pod poklicí pozvolna dusíme cca hodinu
11. Po hodině vyndáme maso z hrnce a půjdeme dokončovat omáčku.
12. Do hrnce přidáme jíšku a pomocí tyčového mixéru důkladně rozmixujeme. Za občasného míchání necháme 15 minut provařit.
13. Mezitím si nakrájíme libeček nadrobno.
14. Libeček dáme do provařené omáčky, zamícháme
2. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran osmahneme dohněda.
3. Mezitím si nakrájíme na menší kousky petržel a cibuli.
4. Důkladně osmahnuté maso vyndáme z hrnce na talíř.
5. Do výpeků v hrnci přidáme máslo, nakrájenou petržel a cibuli.
6. Za občasného míchání smažíme na střední teplotě, dokud nám zelenina nezačne lehce hnědnout.
7. K osmahnuté zelenině přilijeme vývar.
8. Vložíme zpátky maso i se vším, co z masa vyteče na talíř.
9. Přidáme hořčici.
10. Přidáme med a pod poklicí pozvolna dusíme cca hodinu
11. Po hodině vyndáme maso z hrnce a půjdeme dokončovat omáčku.
12. Do hrnce přidáme jíšku a pomocí tyčového mixéru důkladně rozmixujeme. Za občasného míchání necháme 15 minut provařit.
13. Mezitím si nakrájíme libeček nadrobno.
14. Libeček dáme do provařené omáčky, zamícháme